Natuur en BewustZijn

Ik vraag je niet te geloven. Ik vraag je te voelen wat voor jou klopt, zelf te ervaren en vanuit je eigen kracht je unieke bijdrage te leveren in het geheel.

In ons is een unieke verbindende kracht. Helder, vrij en licht. Door ervaringen en trauma's zijn wij vaak niet in contact met deze aanmoedigende kracht. Het is er wel, tegelijk zijn we het ons niet gewaar. Tijdens een coaching verruimt je BewustZijn. Zo word je gewaar wat, door alle verhalen en ervaringen van je leven heen, je essentie is. Vanuit je essentie is andere informatie beschikbaar voor precies dezelfde vraagstukken. Dit geeft inzicht en de mogelijkheid om anders te kiezen. 

Mensen zijn onderdeel van de Natuur. Het herstel van deze natuurlijke samenhang geeft ons balans en kracht om alles aan te kunnen in ons leven. Het biedt ons vanzelf de juiste aanmoediging en ervaringen om te groeien. Mensen hebben het vermogen om steeds dieper te doorgronden en hierin nieuwe vragen te stellen of gedachten te hebben. Dit alleen creëert het ontstaan van ervaringen, waarmee nieuwe vormen van bewustzijn ontstaan. Zo vormen we nieuwe realiteiten. Mensen zijn een belangrijke vormer van het nieuwe goddelijke. Expansie. Ieder van ons creëert op een eigen stukje, soms gaan velden samen en ontstaat iets nieuws. Dat is zo cool en maakt me super enthousiast.

De Natuur is gecreëerd net vanuit de bron. De oorspronkelijke energie in mensen speelt hierin een belangrijke rol. Deze energie kan je in jezelf herkennen en openen. Dit gaat gemakkelijker bij mensen die dit in zichzelf hebben geopend, mensen die nederigheid en de heiligheid aan den lijve hebben ondervonden. Alleen waar dit is doorleefd, kan met eerbied worden overgedragen. Stukje bij beetje integreer je je ervaringen, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan in de oneindige expansie van het universum. Dit maakt het leven leuk en spannend en een kans om samen nieuw te creëren.