De kracht van de natuur leren toepassen

'Onze gezondheid verbetert als we ons in de natuur bevinden. Zo zijn we geprogrammeerd. Het is mijn missie om de natuurlijke verbinding tussen mens en natuur zo veel mogelijk te herstellen. Het maakt me zielsgelukkig.' 

  Jij wil...

  • Je energie leren beheren en je fit voelen
  • Je frequentie leren verhogen en vreugde voelen
  • Opnemen wat de Natuur je te bieden heeft en helen
  • Luisteren naar wat de Natuur je vertelt en inzicht krijgen
  • De Natuur is je meest zuivere spiegel!

  In deze coaching werk ik vanuit de aanname dat we meer zijn dan alleen ons fysieke lichaam. Alles is energie. Ieder van ons beïnvloedt zijn of haar omgeving. Dat is de bedoeling. We hebben allemaal het vermogen dit op een oorspronkelijke en verrijkende manier te doen. Ben je in contact met je natuurlijke manier van zijn dan is er een gevoel van ruimte en vreugde.

  Vaak zijn er in ons leven ervaringen, waardoor energie is verstoord of geblokkeerd is geraakt. Hierdoor is de unieke bijdrage minder zichtbaar.  Door energie te harmoniseren, wordt de frequentie hoger. Kom je dichter bij de 'voor jou natuurlijke manier' dan verloopt je leven fijner en ervaar je levenskracht, levenslust en inspiratie. 

  Onze gezondheid verbetert als we ons in de natuur bevinden. Zo zijn we geprogrammeerd. Het is mijn missie om de natuurlijke verbinding tussen mens en natuur zo veel mogelijk te herstellen. Het maakt me zielsgelukkig. 

  Kies je niet voor Coaching, ga bosbaden!

  • We leven steeds meer in de stad en binnen
  • We brengen ongeveer 8 uur en 41 min op apparaten door
  • Technostress geeft symptomen van angsten, hoofdpijn, depressie, geestelijke vermoeidheid, oog- en nekklachten, slapeloosheid, frustratie, prikkelbaarheid en woedeaanvallen.
  • De kosten van de gezondheidszorg zijn hoog

  De Natuur helpt ons!
  In Japan wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan naar bosbaden. Een keer per maand onthaasten in de natuur heeft meetbaar effect op je gezondheid. Er is wetenschappelijk bewijs (Dr.Qing Li, Shinrin-Yoku; hoe bomen je kunnen helpen gezond en gelukkig te worden) dat de natuur; bloeddruk verlaagt, stress vermindert, de gezondheid van hart en bloedvaten en de stofwisseling verbetert, de bloedsuiker verlaagt, de concentratie en geheugen verbetert, depressie verhelpt, energie geeft, het immuunsysteem verbetert door toename in het aantal natuurlijke killercellen (NK) van het lichaam, de productie van antiekankereiwitten doet toenemen, je helpt afvallen. Ga één keer per maand 4 uur de natuur in en wandel ongeveer 5 km. Of geef je immuunsysteem een opkikker en verblijf 3 dagen en 2 nachten in een natuurlijke omgeving.

  Maak contact met de natuur; zet planten binnen, verstuif essentiële oliën of brand wierook, plaats natuurfoto's aan de muur, werk in huis met natuurlijke vormen en patronen (bijvoorbeeld golfjes in water of nerven in een blad), knuffel huisdieren, werk in de tuin, loop op blote voeten, start je dag met een ontbijt buiten of doe yoga/ Chi Neng Qigong buiten, zwem in natuurwater, luister naar geluiden van vogels of ga lunchen of vergaderen in de natuur. Geniet en maak plezier!