Over mij

De natuur is gedurende mijn leven een bron van inspiratie. Als klein meisje speelde ik vrij in de natuur. Als puber droomde ik weg in de natuur. En toen ik 'vastzitten' ervaarde in mijn leven, was de natuur mijn eerste stap naar heling. Ik gaf mijzelf alle ruimte voor heling.

 

Ik geniet nu van wat er is

Ik ontvang en laat los

Ik geef en ben dankbaar

Het leven stroomt

vrij en open

In vertrouwen 

is overvloed aanwezig

Het verleden vormt mijn wijsheid

Het verlangen mijn toekomst

In afstemming verrijk ik 

alles om mij heen

Zuiver door te zijn

Ik leef mijn volledig potentieel

bezield, onthecht en vrij

 

Ook mijn gezin, familie en vrienden inspireren mij. Ik eer hen die mijn groei stimuleren en waarmee de relatie verdiept. Mijn speciale dank gaat uit naar Jerry. Dank je wel voor wie je bent. In jouw aanwezigheid mag ik mezelf steeds bewuster leren kennen. En lieve Sanne en Kim, jullie zijn mijn voorbeelden in levensgeluk. Jullie zijn voor altijd in mijn hart. 

 

Een aantal briljante healers en teachers inspireren mij en helpen me liefdevol en geduldig om te openen. Peter, Christine en Floor van intuïtieve opleiding Rotterdam, Linda en Sander van Loving Nature en Michael J. Roads en Carolyn.

 

Er zijn vele boeken over de kracht van onze natuur en het zelfgenezend vermogen van mensen die mij inspireren. Een aantal boeken maken mij wakker. Dit zijn de boeken van Michael J. Roads, Ekhart Tolle, Deepak Chopra, Brandon Bays & Kevin Billet, Byron Katie, dr. Joe Dispenza, Anodea Judith, Anthony William en Pamela Kribbe (de verboden vrouw spreekt). Dank jullie wel!

 

Vind liefde in de heelheid van jezelf.

Ik voel mij verwant met de kolibrie. Op het moment van vastzitten in mijn leven wist ik dat het leven lichter en leuker kon zijn. Dit heb ik al mijn aandacht gegeven. Als vanzelf waren er ervaringen om in te helen. De energie van kolibrie brengt een diep zelf in herinnering. 

 

KOLIBRIE

Vreugde  Genieten  Overvloed  Schoonheid

Open je hart. Voel liefde. Geniet van het leven.

Er is overvloed voor iedereen. Herinner je dat het leven gaat om spelen, genieten, plezier maken en liefhebben. 

 

Dans, geniet, bezing het leven

het heeft je zoveel moois te geven.

Zoet en heerlijk, prachtig en rijk

Welkom in mijn koninkrijk

(bron: het krachtdierenspel)