Over

Mijn naam is Marlies

Mis jij vervulling in je leven? Vaak zoeken we de oorzaak hiervan buiten onszelf, in werk, gezondheid of relaties. Toch is het effectiever om je aandacht naar binnen te richten, daar is de oplossing. Geef het al je aandacht. Iedereen is in staat zichzelf te helen en het eigen leven stap voor stap te verbeteren. Hoe uitzichtloos je het ook ervaart. Je hebt recht op een vreugdevol en vrij leven vol overvloed. Daarvoor ben je hier op aarde.

In de drukste periode van mijn leven kreeg ik een inzicht.
Dit is niet zoals ik wil leven.
Ik stopte met werken en besloot met aandacht bij mezelf, mijn kinderen en mijn partner te zijn. Een lichter en leuker leven is mogelijk, wist ik. Maar hoe? Geen flauw idee. Ogenschijnlijk was ik lange tijd improductief voor mijn omgeving. Ik heb in deze tijd geleerd dat zuivering en innerlijk groei voor mij het meest waardevol is hier op aarde.

Wat ik doe is niet zo anders, hoe ik het doe en ervaar is heel anders.

Ik ervaar mezelf steeds vaker als de zachte, vreugdevolle, lichte energie die ik werkelijk ben. Ik luister naar de stem van mijn gevoel en herken de stem van emoties en bescherming. Intuïtief weet ik wat nodig is, in contact met mezelf, mijn geliefden, anderen en de Natuur. Soms begrijp ik het leven niet en duurt het me te lang. Toch merk ik meer en meer, de timing is juist en het klopt altijd precies.

Dit geeft vertrouwen, rust en balans.

Ook jij kan stap voor stap je leven verbeteren.
Wees welkom!
Ik voel me dankbaar met je komst.