Over

Mijn naam is Marlies

Let de feelings of Alone-ness overtake. Alone is 'All one'. Surrender the desire for elswhere, and be here now. -Michael J. Roads-

Ooit was ik business consultant en vooral bezig met wat anderen vinden of willen. Op het drukste moment in mijn leven, wist ik dat het leven lichter en leuker kon zijn. Maar hoe?

Vanuit een diep verlangen naar oprecht contact, begon ik een weg van innerlijke groei. Ook voor mij kent deze weg ups en downs, verwarring en grote helderheid. 

Geleidelijk verandert mijn leven. Er is meer aandacht, meer zachtheid, meer zelfbewustzijn. Ik merk wat voor mij werkt en zo leer ik mezelf stapje bij beetje beter kennen. De Natuur is mijn steun en spiegel. Steeds meer vloeit vreugde en lichtheid van binnenuit en dat deel ik graag met jou. Onafhankelijk, open en vrij. 

Ik ben intens dankbaar voor de mogelijkheden die Jerry, Sanne en Kim mij bieden. Verandering toelaten is een ware kunst aan het worden in ons gezin.

En de lieve zichtbare en onzichtbare leraren, plotselinge ontmoetingen, vrienden en vriendinnen die mij met geduld ondersteunen in mijn ontwikkeling;

Wauw, dank jullie wel!

 

Ook jij kan stap voor stap je leven verbeteren.

Bij mij vind je doorleefde ervaringen en je eigen waarheid.
Wees welkom!


Ik zie je graag!