Voor wie is Natuurcoaching?

Elke levenssituatie is een ingang voor groei. In ons dagelijks leven identificeren we ons met levenssituaties die er zijn, zoals vermoeidheid, spanning, verslaving, relatieproblemen, financiële instabiliteit, twijfel, angst, boosheid, onzekerheid, competitie, oordeel, zorgen maken, somberheid, schaamte, schuld, vijandigheid of inspiratieloos werk. Het vraagt al je aandacht en creëert je wereld. Simpelweg omdat er geen aandacht meer gaat naar wat je wel wilt. Het is fijn om je aandacht bewust te richten en te doorvoelen hoe dat voor je is. Van daaruit ontstaat verbetering in je situatie. De natuur helpt ons om te ontladen, op te laden en om natuurlijke kwaliteiten te openen. Hierdoor lukt het om meer aandacht te richten op wat je wilt in je leven. Bijvoorbeeld het doorbreken van een verslaving, een wens voor meer geld of groei in jezelf. Wat vast zit raakt los, je krijgt perspectief voorbij je ego en verwarde frequenties harmoniseren. In de samenwerking met de natuur ervaar je ondersteuning en bescherming. Dit geeft creativiteit en inspiratie. 

Je kiest voor Natuurcoaching 

  • als je een moeilijke levenssituatie in alle veiligheid wilt benaderen in de hogere frequentie van de natuur. Hierdoor ontstaat helder inzicht en laat oude lading los.
  • als je in de liefdevolle aanwezigheid van de natuur wilt leren om je emoties te doorvoelen, zodat deze emoties minder grip op je leven hebben.
  • als je wilt ervaren hoe de planten, bomen en elementen je geven wat je nodig hebt en helpen helen.
  • als je meer levensenergie en ontspanning wilt ervaren, door bewust je aandacht te brengen bij het stromen van energie. Je hervindt je eigen kracht.
  • als je wilt ervaren dat we meer zijn dan een fysiek lichaam en ruimere perspectieven wilt toelaten in je leven.
  • als je verbinding wilt ervaren met de kosmos en de aarde en zo je rustpunt en vertrouwen wilt hervinden.
  • als je je aandacht wilt richten op de natuur en gewaar wilt worden wat haar antwoorden zijn op vragen die spelen in je leven.
  • als je je bron wilt leren ervaren en wilt leren hoe je voeding uit de aarde kunt ontvangen.
  • als je de metafysische ruimte wilt benutten om ervaringen in je leven te helen en te herprogrammering.
  • als je in steeds dieper contact met jezelf wilt komen en de creator van je eigen leven wilt zijn.

 

Ik werk op prachtige plekjes in de natuur. Tijdens de vrijblijvende intake kijken we beiden of het klikt. Het wordt helder of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ben je jonger dan 18 jaar, dan is toestemming van je ouders noodzakelijk.